Over ons

Het gordijnatelier

Al sinds 1970 is Woko in Nederland toonaangevend als gordijnatelier. Door te werken met de nieuwste technieken, de modernste machines, de fijnste stoffen en de beste vakmensen, levert Woko al 45 jaar topkwaliteit.
Door de jaren heen heeft het gordijnatelier zich ontwikkeld tot een full-service partner. Woko biedt een totaalpakket. Van speciaal geconfectioneerde gordijnen voor klassieke landhuizen tot de modernste vouw- en paneelgordijnen voor stijlvolle penthouses of kantoren. Lees meer

 

Laat je verrassen door de ideeën van A2Style

Een huis is pas een thuis als er heerlijk gewoond kan worden. De plek waar je kunt ontspannen en waar je je thuis voelt. Afgestemd op je eigen smaak. Je weet natuurlijk wat je mooi vindt, maar misschien lukt het toch niet helemaal om de ultieme sfeer te creëren die in jouw situatie past.

Of je wilt een aparte werkhoek creëren maar je weet niet goed hoe dat aan te pakken? Er ontstaan vragen die beantwoord moeten worden. Is bijvoorbeeld de verlichting wel goed afgestemd op jouw wensen? Bij deze en tal van andere vragen kunnen wij je behulpzaam zijn bij het realiseren ervan. Door goed te luisteren kunnen wij jouw wensen omzetten in een verrassend, mooi en eigentijds woonplan. De gebruikte materialen en kleuren worden zo afgestemd dat het interieur jouw persoonlijkheid uitademt. De sfeer valt op die manier als een warme deken om je heen.

Naast het geven van totaaladviezen geven wij ook restyling adviezen. Bijvoorbeeld een advies voor een inrichtingsplan waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de reeds aanwezige meubels waardoor de aanvullende investering beperkt blijven. Ook een specifiek kleuradvies kan je leefruimte eenvoudig een boost geven net als een doordacht lichtplan.

De vakkundige stylistes van A2Style interieuradvies denken graag met je mee bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van wonen en interieur. Samen met jou creëren we zo een interieur op maat. Lees meer