door op “Accepteer” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw device om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Maatwerk

Onze expertise zorgt ervoor dat elk detail klopt. Met grote nauwkeurigheid meten wij jouw ruimte op, zodat elk stuk precies past. Van daaruit wordt het proces naadloos overgebracht naar de installatiefase. Ons installatieteam zorgt ervoor dat alles probleemloos geplaatst wordt en jij snel kan genieten van je vernieuwde ruimte.

Nauwkeurig

Voor het beste maatwerk, meten we bij jou thuis alles nauwkeurig op. Bij Vermeulen bestellen wij de producten hierna op maat zodat het naadloos aansluit op jouw ruimtes. Van opmeten tot installeren, wij doen het met precisie.

Selectie van onze merken

Jouw wensen op nummer één!

Wij zetten een extra stapje als het aankomt op persoonlijk advies. Hierbij zijn jouw wensen leidend en denken we graag met je mee. Onze adviseurs hebben de beste expertise om jou te helpen bij het maken van de beste keuzes. Indien niet mobiel komen we ook graag bij je langs.