door op “Accepteer” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw device om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Montage

Naast ons deskundige advies, monteren wij onze producten ook bij u thuis. We monteren met precisie zodat de producten volledig tot hun recht komen in uw ruimtes. Nieuwsgierig hoe wij dit aanpakken? Bekijk hieronder ons stappenplan om tot de beste resultaten te komen.

Onze montage werkwijze stap voor stap

Door ons nauwkeurige stappenplan kunnen wij jou de beste service bieden. Van inspireren tot het monteren, wij doen het. Lees hiernaast hoe wij te werk gaan!

1

Inspiratie en advies

Graag ontvangen we jou in onze winkel. Daar kunnen we jouw advies geven over onze producten en kun je inspiratie opdoen voor jouw keuzes. Een afspraak bij je thuis is uiteraard ook mogelijk.

2

Inmeten en technisch advies

Nadat je tot een productkeuze bent gekomen, komen we inmeten. Met de monteur wordt ook het technische aspect besproken en worden jouw wensen doorgenomen. Soms is het prettig om alvast een legdatum te reserveren, omdat we een schakel zijn in het verbouwingsproces.

3

Offerte / prijsindicatie

Binnen enkele dagen ontvang je een offerte of prijsindicatie. Als er nog vragen of opmerkingen zijn, dan horen we dat graag. Wij denken graag mee. Alternatieven zijn er ook altijd te vinden.

4

Bestellen / inplannen

Als wij met een passend aanbod zijn gekomen, dan nemen we de producten in bestelling en maken we een reservering van data definitief of passen deze aan.

5

Montage

Als de producten als raambekleding en horren zijn geleverd of als we zicht hebben op exacte levering, nemen we contact op voor een montageafspraak. Vaak lukt het om dit binnen een week te realiseren.

Onze monteurs

Wouter

Sem

Gerrit

We werken zoveel mogelijk met duurzame producten

Onze duurzame bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat jij jarenlang plezier hebben van onze producten. Wij blazen producten vaak een tweede leven in door te kijken waar reparatie mogelijk is i.p.v. vervanging. Naast onze gerecyclede producten richten wij onze winkel op een duurzame manier in om dat steentje bij te dragen.