door op “Accepteer” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw device om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Over ons

Al bijna 40 jaar zijn wij de specialist van interieur en exterieur producten. Een ruime keuze aan woontextiel in verschillende vormen van tapijt tot zonwering zorgen ervoor dat jij altijd de beste keuze kan maken. Wij helpen je graag met het maken van deze keuze en nemen de tijd om jouw wensen op de best mogelijke manier te realiseren.

Al meer dan 40 jaar

Ambacht, stijl en kwaliteit zijn de draagveren van ons familiebedrijf. In Wageningen gevestigd, zijn wij al meer dan 40 jaar specialist in woning en projectstoffering. Je kunt altijd rekenen op een vriendelijk en deskundig advies van onze vakbekwame, goed opgeleide en ervaren stoffeerders.

Duurzaamheid

Onze duurzame bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat jij jarenlang plezier kan hebben van onze producten. Wij blazen producten vaak een tweede leven in door te kijken waar reparatie mogelijk is in plaats van vervanging. Naast onze gerecyclede producten richten wij onze winkel zo in dat we op een duurzame manier kunnen ondernemen.