Over ons

Vermeulen Woninginrichting

Specialist in het installeren van interieur en exterieur producten.

Bij ons vindt u een ruime keuze woningtextiel in de vorm van tapijt,  pvc,  laminaat,  gordijnen en zonwering. Onze adviseurs geven u een passend advies voor ieder interieur.

Vermeulen woninginrichting onderscheidt zich door een persoonlijke werkwijze. Wij nemen alle tijd voor u om u te helpen goede keuzes te maken waar u jarenlang van kunt genieten. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze winkel.

Steeds meer producten uit ons assortiment passen bij onze duurzame bedrijfsfilosofie. Wij kiezen bewust voor producten waar men jarenlang plezier van heeft en die vaak een tweede leven kunnen krijgen doordat een reparatie mogelijk is. Ook vindt u in ons assortiment producten die kunnen worden gerecycled of zijn vervaardigd uit gerecycled materiaal.Ook bij de inrichting van de winkel denken we na over duurzame oplossingen. Led verlichting is hier een goed voorbeeld van. Ook onze bedrijfswagen voldoet aan de hoogste milieunorm

Steeds meer producten die wij opnemen in ons assortiment zijn recyclebaar of zijn geproduceerd uit gerecycled materiaal.

Door het aannemen van het Cradle to Cradle® principe wil Desso bij het produceren van tapijten en kunstgras verder gaan dan ‘gewone’ duurzaamheid. De Cradle to Cradle®- filosofie streeft ernaar eindeloze cycli van biologische en technische grondstoffen te creëren.

Ook gebruiken we steeds vaker de ecologisch verantwoorde producten bij het installeren van vloeren. (Lijm en Egaline)

 

http://www.eerlijkwinkelen.nl/stad/winkel/1679/Wageningen/Vermeulen%20Woninginrichting

Al sinds 1970 is Woko in Nederland toonaangevend als gordijnatelier. Door te werken met de nieuwste technieken, de modernste machines, de fijnste stoffen en de beste vakmensen, levert Woko al 45 jaar topkwaliteit.

Door de jaren heen heeft het gordijnatelier zich ontwikkeld tot een full-service partner. Woko biedt een totaalpakket. Van speciaal geconfectioneerde gordijnen voor klassieke landhuizen tot de modernste vouw- en paneelgordijnen voor stijlvolle penthouses of kantoren.

 

 

 

Laat je verrassen door de ideeën van A2Style

Een huis is pas een thuis als er heerlijk gewoond kan worden. De plek waar je kunt ontspannen en waar je je thuis voelt. Afgestemd op je eigen smaak. Je weet natuurlijk wat je mooi vindt, maar misschien lukt het toch niet helemaal om de ultieme sfeer te creëren die in jouw situatie past.

Of je wilt een aparte werkhoek creëren maar je weet niet goed hoe dat aan te pakken? Er ontstaan vragen die beantwoord moeten worden. Is bijvoorbeeld de verlichting wel goed afgestemd op jouw wensen? Bij deze en tal van andere vragen kunnen wij je behulpzaam zijn bij het realiseren ervan. Door goed te luisteren kunnen wij jouw wensen omzetten in een verrassend, mooi en eigentijds woonplan. De gebruikte materialen en kleuren worden zo afgestemd dat het interieur jouw persoonlijkheid uitademt. De sfeer valt op die manier als een warme deken om je heen.

Naast het geven van totaaladviezen geven wij ook restyling adviezen. Bijvoorbeeld een advies voor een inrichtingsplan waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van de reeds aanwezige meubels waardoor de aanvullende investering beperkt blijven. Ook een specifiek kleuradvies kan je leefruimte eenvoudig een boost geven net als een doordacht lichtplan.

De vakkundige stylistes van A2Style interieuradvies denken graag met je mee bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van wonen en interieur. Samen met jou creëren we zo een interieur op maat.

A2Style

Al meer dan 35 jaar gevestigd in Wageningen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in woning en projectstoffering. U vindt bij ons een groot assortiment voor vloer- en raambekleding.
Dit assortiment wordt uiteraard continu aangepast aan de laatste trends.

Naast een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten op het gebied van woninginrichting kunt u bij ons altijd rekenen op een vriendelijk en deskundig advies en een voortreffelijke service. Wij werken met vakbekwame, goed opgeleide en ervaren stoffeerders.

Ambacht, stijl en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel. Door onze jarenlange ervaring hebben we alles in huis om u te adviseren en om keuzes te maken waar een lang plezier aan kunt beleven.Vermeulen